kerstkaart 2019 2020 20 december 2019 - RHG Solferino wenst iederen een goed en sportief 2020
Edwin en Cody V A 17 november 2019 - En wederom is Edwin met Cody geslaagd. Ditmaal voor een examen Vlakte A bij RHG Rilburg onder de vlag van AV Wolstad. met in totaal 273 (ZG) een hele mooie score.
Edwin van harte gefeliciteerd!
Lacey 5 november 2019 - RHG Solferino feliciteerd Angelique met Lacey met het behalen van speuren geschiktheid.
verwijskist 20 oktober 2019 - De verwijskist een wezenlijk onderdeel van het IPO-R examen. Dus de kist ging mee tijdens een gecombineerde training van puin en speuren. Eerste deel van de dag aan de verwijzing gewerkt, daarna nog een zoeking met een aantal honden en als afsluiting nog een stukje gespeurd.
schwarzwald 15 september 2019 - Het was weer tijd voor een mooi uitstapje voor diverse leden van Solferino. Bestemming was het duitse Schwarzwald. 
De honden hebben mooi werk laten zien en de geleiders hebben weer stappen gemaakt. En 's avonds lekker ontspannen onder het genot van heerlijke Duitse maaltijden en een drankje ervaringen uitwisselen.
  17 mei 2019 - Vandaag is belinda met jaro naar Belgie om deel te nemen aan een RH-examen georganiseerd door K-team Rescuedog Belgium.
Belinda Adie

1 mei 2019 - Vandaag is Belinda met Adie geslaagd voor hun examen vlakterevieren.

94 punten voor het zoekwerk en 91 punten voor het appel!!

Belinda, van harte gefeliciteerd!

irotesting 2019 1  13 april 2019 - Door onder andere sponsoren Happy Dog en Reverti is het mogelijk geweest om de IRO-testing te organiseren. RHG Solferino heeft hard gewerkt om het voor alle deelnemers mogelijk te maken dat zij op puin en in de vlakte hun zoekwerk konden laten zien en de gehoorzaamheid op het appelveld in Ridderkerk met de aanwezigheid van een gezellige keuken.
Alle deelnemers en hulppersoneel van harte bedankt!
Belinda

12 maart 2019 - Belinda Gerrits is met haar kanjers Adie en Jaro naar een lawinecursus geweest en heeft daar met Adie het certificaat RH- E L (Lawine geschiktheid) weten te behalen.

Belinda van harte gefeliditeerd namens je collega's van RHG Solferino

boskalis 19 januari 2019 - Een heerlijke training vandaag met nieuwe uitdagingen voor de honden. Dennis van der Loo bedankt voor de mogelijkheid en de Latte's.